FREE SPIRIT FEEDER HENGELS / MATCH RODS

Free Spirit Match Fishing is een merk dat zich toelegt op hengelsport voor wedstrijdvissers. Na ongeveer 5 jaar van onderzoek en ontwikkeling zijn ze trots om details van hun nieuwe reeksen matchhengels aan te kondigen. Deze hengels zijn verkrijgbaar in de Hi-’S’ Range en de CTX Range en omvatten onder andere Carp Wagglers, Carp Feeders, Long Range Feeder-hengels, specifieke hengels voor F1 en Float-hengels voor gebruik in meren en rivieren. Wat Free Spirit Match Fishing onderscheidt, is hun streven om anders te zijn. Ze maken gebruik van de beproefde Hi-’S’- en CTX-carbonmaterialen, maar hebben ook enkele zeer verschillende ontwerpen en kenmerken geïntegreerd.

Bij de Hi-’S’-hengels hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een radicaal ingekorte handgreep en de mogelijkheid van een kurken constructie voor traditionele vissers. Daarnaast hebben ze een nieuw Fuji-ontwerp open reel seat toegevoegd voor extra gevoel in de hele hengel tot aan de hand. De Hi-’S’-feederhengels hebben holle carbon toppen die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de hengel zelf, waardoor ze natuurlijker buigen met de blank en responsiever zijn.

De CTX-hengels zijn gemaakt van hi-modulus 40t carbon, waardoor ze licht en goed uitgebalanceerd zijn. Ze zijn voorzien van ‘A’-klasse kurken handgrepen en Fuji-reelzittingen, maar zijn betaalbaar voor de alledaagse sportvisser.

Ga naar de bovenkant