Klantenservice

betervissen.nl

BeterVissen.nl – De Vries Hengelsport

Heistraat 3D
5831 AR Boxmeer
Tel: 0485 – 324076
info@betervissen.nl

KVK: 62236016
BTW NR: NL166532769B01
IBAN NR: NL75INGB0006712234

Openingstijden winkel:

Ma: gesloten
Di: 09:00 – 18:00 uur
Wo: 09:00 – 18:00 uur
Do: 09:00 – 18:00 uur
Vr: 09:00 – 20:00 uur
Za: 09:00 – 16:00 uur
Zo: gesloten

Ik krijg geen bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond?
De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestiging e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

Ik wil graag informatie voordat ik ga bestellen?
Uiteraard is het verstandig eerst informatie of advies in te winnen alvorens u overgaat tot een bestelling. U kunt dit telefonisch doen, mocht dit een probleem opleveren kunt u ons ook het vraagstuk mailen naar info@betervissen.nl Wij zullen u dan snel een antwoord geven om u te helpen. Bij twijfel adviseren wij altijd om contact op te nemen.

iDEAL:
Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Betalingen via iDEAL zijn kosteloos.

PayPal:
PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Woont u buiten Nederland dan kunt u het beste uw betaling via PayPal aan ons doen. U selecteert PayPal op de betaalpagina tijdens het afrekenproces.

Losse producten Nederland
0 – 20kg: 6,92
20 – 500kg: 30,25

Losse producten België
0 – 20kg: 9,62

Losse producten Duitsland
0 – 20kg: 6,71

Hengels per stuk:
Nederland: 10,55
Belgie: 13,25
Duitsland: 13,34

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
BeterVissen.nl – De Vries Hengelsport
Heistraat 3D
5831 AR Boxmeer
Tel: 0485 – 324076
info@betervissen.nl

KVK: 62236016
BTW NR: NL166532769B01
IBAN NR: NL75INGB0006712234

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Herroepingsrecht
Herroepingsrecht: 14 dagen recht van retour indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Deze periode gaat in nadat u het product heeft ontvangen. Indien u een product terug wilt sturen maakt u gebruik van de instructies op de pakbon/retourformulier welke mee wordt gezonden met uw pakket. U kunt het complete, ongebruikte, onbeschadigde product terugsturen. Indien mogelijk in de originele fabrieksverpakking. Wij vragen u het product in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. Het is toegestaan een product terug te sturen wat incompleet, gebruikt en/of beschadigd is. De schade of ontbrekende onderdelen van het product zullen op het terug te betalen bedrag in mindering worden gebracht. De verzendkosten voor het retour zenden zijn voor uw rekening, bewaar daarom altijd het bewijs van verzending. De retourzending moet binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn gemeld en uiterlijk op de 14e dag aan ons zijn teruggezonden. Binnen 14 dagen nadat wij het product van u terug hebben ontvangen storten wij uw aankoopbedrag terug inclusief de verzendkosten die u eventueel heeft betaald bij het bestellen van het product.

U kunt gebruik maken van het Herroepingsformulier om van uw aankoop af te zien, en deze aan ons e-mailen of opsturen. Dit is niet verplicht. Onderstaande tekst kunt u kopiëren en plakken en daarna gebruiken als herroepingsformulier.

Herroepingsformulier
Formulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

• Aan:
BeterVissen.nl – De Vries Hengelsport
Heistraat 3D
5831 AR Boxmeer
Tel: 0485 – 324076
info@betervissen.nl

• Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de
volgende producten: ………………………………………………………..* herroept/herroepen*

• Besteld op*/ontvangen op* ………………………………………………………………………………….
• Ordernummer: ………………………………………………………………………………….
• Naam: ………………………………………………………………………………….
• Adres: ………………………………………………………………………………….

Retourneren
Bij betervissen.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je alles bekijken en beoordelen. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kun je deze retourneren zonder opgave van reden. Stuur jouw retourartikelen mits ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking met een kopij van de pakbon naar:

BeterVissen.nl – De Vries Hengelsport
Heistraat 3D
5831 AR Boxmeer

Na het verwerken van je retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Bij orders die zonder verzendkosten verstuurd zijn maar na aftrek van de retouren onder de € 99,- uitkomen worden alsnog € 5,95 verzendkosten in rekening gebracht. Indien de originele verpakking dusdanig beschadigd is dat deze voor ons onverkoopbaar is geworden, wordt 10% van de nieuwprijs in mindering gebracht op het door ons terug te storten bedrag.

Defect: Mocht een product defect zijn, dan kunt U ten alle tijden het product retour sturen. Wij zullen het product controleren en nemen contact met U op over het afhandelen van de schade.